Oral İmplantoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Diş kaplama

Merhabalar ben dişlerimi yaptırmak istiyorum. Şuan Balıkesir'de değilim fakat okullar açıldığında gelip kaplatmak istiyorum ama kaplatmak için gerekli bir şart var mı öğrenmek istiyorum. Dişlerimdeki şikayetim üst dişlerimin büyük ve boşluklu olması. Kaplama yapılabilir mi ya da ne kadar zaman sürer bilgi verir misiniz rica etsem.

3 Mayıs 2020 00:01
Dt. Gökhan Kılınç Doktora Sor

Dt. Gökhan Kılınç tarafından cevaplandı.

Zirkonyum kaplama

Merhaba ön dişlerimde hafif bir çarpıklık var ve dişlerim sarı zirkonyum kaplama istiyorum bunun haricinde bir sorunum yok dişlerinle ilgili. Fiyat hakkında Bilgi verebilir misiniz?

5 Kasım 2017 15:09
Prof. Dr. Ahmet Ersan Ersoy Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Ersan Ersoy tarafından cevaplandı.

Gülüş tasarımı ile ilgili bi sorum olucaktı

Merhaba.Benim üst dişlerimin hepsi zirkonyum kaplama yaptırırken dişler büyük gözüktüğü için doktor baya alttaki dişleri küçültmüş ben gülüş tasarımı yaptırmayı düşünüyorum ama bu dişler çok kesildiği için mesela gülüş tasarımında bazı dişler büyük bazıları küçük yapılıyo duruma göre bu çok kesilen dişlerde üstüne biraz büyük bir zirkonyum kaplama gelirse bol olucağı için düşer diyorlar.Bu durum gülüş tasarımında bi şekilde hallledilebiliyomu. Bide gülüş tasarımı fiyatları konusunda biraz bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.

8 Mart 2014 15:37
Dr. Dt. Özkan ÇANKAYA Doktora Sor

Dr. Dt. Özkan ÇANKAYA tarafından cevaplandı.

Tek bir diş gülümseyişimi bozuyor

Merhabalar hocam Üst dişlerimin sağ tarafında sadece tek bir diş yanlış yerden çıkmış.Bu durum benı çok rahatsız ediyor ve gülümsememi bozuyor. Araştırdığım kadarıyla tek bir dişe tel takılmıyormuş. Peki bu dişi ordan kaldırmak için ne yapmalıyım.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

2 Şubat 2014 12:04
Dr. Dt. Özkan ÇANKAYA Doktora Sor

Dr. Dt. Özkan ÇANKAYA tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube