“İşini iyi yapan ve hatalarıyla özenle ilgilenen bir hekim. Teşekkür ederiz kendisine.” Devamı
Prof. Dr. Cemalettin Camcı,1968 yılında doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde,1985 yılında başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak, 1991 yılında tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise 1992-1998 yılları arası Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Genel Cerrahi Uzmanı olmuştur. Uzmanlık eğitimi sırasında Norveç Hükümeti ile Türk Hükümeti arasındaki Kültürel Değişim Anlaşması çerçevesinde verilen bursu kazanarak Norveç’in tek transplantasyon merkezi olan Rikshospitalet-Oslo’da 1995 yılında 4 ay süreyle çalışmıştır.
Uzmanlık eğitimi sonrasında, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 4 yıl süre ile uzman doktor olarak görev almıştır. Daha sonra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalına Yardımcı Doçent olarak atanan Prof. Dr. Cemalettin CAMCI, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde kurulması planlanan Organ Nakli Merkezi eğitimleri için Amerika Birleşik Devletleri Oklahoma Eyaleti Oklahoma City'de bulunan Nazih Zuhdi Transplantation Institute’de 2004-2005 yılları arasında Karaciğer Nakli eğitimini aldı. Mart 2006 yılında Üniversiteler Arası Kurul tarafından gerçekleştirilen Doçentlik Sınavında başarılı olarak Üniversite Doçenti Ünvanını almıştır.
Prof. Dr. Cemalettin Camcı, 2007-2008 yılları arasında Nazih Zuhdi Transplantation Institute’den teklif alarak Organ Transplant Research Scientist kadrosunda çalışmıştır. 2009 yılında Kayseri Acıbadem Hastanesi’nde Genel Cerrahi Doçenti olarak çalışmaya başlayan Prof. Dr. Cemalettin CAMCI, 2012 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda Profesörlüğe atanmıştır. Dekan Yardımcısı, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı ve İstanbul Bilim Üniversitesi Hastaneleri Ameliyathaneler koordinatörü olarak İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Şişli Florence Nightingale Hastanesinde bilim ve eğitim hizmeti vermiştir. Mesleki çalışmalarına şu anda kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Instagram: @profdrcemalettincamci
Web Sitesi: Prof. Dr. Cemalettin Camcı
Prof. Dr. Cemalettin Camcı,1968 yılında doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde,1985 yılında başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak, 1991 yılında tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise 1992-1998 yılları arası Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Genel Cerrahi Uzmanı olmuştur. Uzmanlık eğitimi sırasında Norveç Hükümeti ile Türk Hükümeti arasındaki Kültürel Değişim Anlaşması çerçevesinde verilen bursu kazanarak Norveç’in tek transplantasyon merkezi olan Rikshospitalet-Oslo’da 1995 yılında 4 ay süreyle çalışmıştır. Devamı
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Hizmete Başlangıç: 05.1998
Deneyim: 27 Yıl
İngilizce
Camcı C, Aygen E, Doğru O, Ayten R, Girgin M. İkinci derece internal hemoroidlerin tedavisinde band ligasyonu prosedürüne Kalsiyum Dobesilatın katkısı. 1. Çukurova Kolo-Proktoloji Sempozyum ve Kursu, Adana, Mayıs, 2003. En İyi Sözlü Bildiri 2. lik ödülü.
Tüm ÖdüllerUzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Zamanlama
İlgi
Ortam
Prof. Dr. Cemalettin Camcı için online veya telefonla randevu alabilirsin.
Prof. Dr. Cemalettin Camcı Prof. Dr. Cemalettin Camcı Muayenehanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.
Prof. Dr. Cemalettin Camcı Genel Cerrahi uzmanıdır. Mini Gastrik bypass, Tüp mide, Mide Kanseri alanlarında hizmet veriyor ve Fıtık cerrahisi; kasık ve kesiyeri fıtıkları, nüks fıtıklar (laparoskopik ve standart yöntemlerle), Guatr(tiroid), paratiroid ve diğer endokrinolojik cerrahi hastalıkları, sinir monitörizasyonu, Hemoroid(basur) ve çatlaklar(fissür) ve anal fistül, gluteal apse gibi proktolojik girişimler hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.
Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.
Randevu Takvimi Talep EtFıtık cerrahisi; kasık ve kesiyeri fıtıkları, nüks fıtıklar (laparoskopik ve standart yöntemlerle)
Guatr(tiroid), paratiroid ve diğer endokrinolojik cerrahi hastalıkları, sinir monitörizasyonu
Hemoroid(basur) ve çatlaklar(fissür) ve anal fistül, gluteal apse gibi proktolojik girişimler
Meme kanseri ve onkoplastik cerrahi ameliyatları
Daha fazla