Üroonkoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

penis eğriliği

Merhaba hocam. Ben konjenital penil kurvatür hastasıyım.Peygamber sünneti diye tabir edilen şekilde doğmuşum fakat yinede sünnet oldum. Penis eğriliği 45 derecenin üstünde. Daha önce bir kez amaliyat oldum. Amaliyattan önce idrar yolum normal iken amaliyattan sonra aşağıdan idrar yolu oluştu ve penisim düzelmedi. 26 yaşındayım. Tekrar amaliyat olmayı düşünüyorum. Nesbit yöntemi ile yapılan amaliyatlarda peniste kısalma olabildiğini öğrendim. Penis boyu 11 cm. Eğer amaliyat olursam penis boyunda kısalma meydana gelir mi? Gelirse bu boyda cinsel ilişkide sıkıntı olur mu? Aşağıdan açılan idrar yolu tekrar kapatılabilir mi? Eğer amaliyat başarısız olursa çocuğumun olmama riski yüksek mi? Doktor ararken nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Yar...

15 Mart 2016 15:48
Prof. Dr. Yaşar Özgök Doktora Sor

Prof. Dr. Yaşar Özgök tarafından cevaplandı.

peygamber sünneti

hocam 23 yaşındayım.6 yaşında alttan idrarımı yapıyorum diye penisimin ucuna taşınmış . şimdi ise penisimin altında delik açıldı idrarımı yaparken alttaki delikten sızdırıyor, damlatıyor.ne yapmam lazım?Yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi kesinlikle dinleyeceğim.

19 Eylül 2014 21:41
Prof. Dr. Güven Aslan Doktora Sor

Prof. Dr. Güven Aslan tarafından cevaplandı.

Penis inceliği ve peybamber sünneti

Merhaba hocam 24 yaşındayım doğuştan sünnetli olarak doydum.Penisim yamuk ve yan idrar ediyordum.2 defa ameliyat oldum kücük yaşlarda büyüdüğüm zaman tekrar gözükmemi istediler.Öte yandan penisim hiç gelişmedi ince bana göre bu durumda napmam gerekli ?

12 Haziran 2014 03:53
Prof. Dr. Güven Aslan Doktora Sor

Prof. Dr. Güven Aslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube