Üroonkoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 6 soru cevaplandı.

Sertleşmeme sorunu

Merhaba hocam 28 yaşındayım.Çok stresli bir işteyim kargoculuk yapıyorum ve borçlarımda var çok stresli bir insanım. Askerden geldikten sonra sürekli tuvalete çıkma tam boşaltamama gibi problemler oldu idrar testinde her şey normal çıktı iyileşti fakat. 1-2 haftadır tam sertleşmeme problemi oluyor isteksizlikte . Az önce sertleştirmek için hikayeler okudum ve sertleşti ve fakat sonra hemen iniyor herhangi bir ağrı filanda yok.

28 Kasım 2021 16:28
Prof. Dr. Barış Nuhoğlu Doktora Sor

Prof. Dr. Barış Nuhoğlu tarafından cevaplandı.

Ameliyat sonrası cinsel isteksizlik

Hocam merhabalar yaşım 26. Testisimden 2 ameliyat geçirdim. Birincisi cocukken sağ testisimden torsiyon ikincisi ise yaklaşık 4 ay önce varikosel. Ameliyat sonrası testisimde ciddi hassasiyet meydana geldi öyle birşeyki parmağımı sürtme esnasında bile ciddi ağrı meydana geliyor antibiyotik fayda vermedi. Bununla yaşamayı kabullenmeliyim belkide lakin bide cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu meydana geldi sebebi ne olabilir ameliyat öncesi hormon düzeyim normaldi tekrar yaptırmalımıyım. Yada ne yapmam gerekir cevaplarsanız sevinirim. İyi günler dilerim.

30 Ekim 2021 14:24
Prof. Dr. Barış Nuhoğlu Doktora Sor

Prof. Dr. Barış Nuhoğlu tarafından cevaplandı.

Lütfen Yardımcı Olun

Merhabalar hocam, 18 yaşındayım yaklaşık 2-3 aydır sabah ve akşam sertleşmesi olmuyor ve libidom düşük. Aniden oldu tüm bunlar ne olduğunu anlayamadım. Ürolojiye gittim yaklaşık 1 ay önce kan alıp hormonlarıma baktı sonuçlar şöyle; Total Testesteron (Kan) 7,607 nmol/L LH (Serum) 4,07 IU/L FSH (Serum) 4,19 IU/L Progesteron (Kan) 0,86 ug/L Psikolojik olduğunu söyledi sonuçlar normal dedi düşük olan veya normal olmayan birşey var mı hocam burada kısırlık durumu var mı ? Yoksa geçici birşey mi ? (Kız arkadaşımla buluşunca ereksiyon olabiliyorum, onun dışında cinsel içerikli hiçbirşey ilgimi çekmiyor) Herhangi bir ilaç kullanmıyorum veya bildiğim hastalığım yok kilom 78 boy 1.81 yardımcı olursanız çoook teşekkür ederim, kolay gelsin.

23 Mart 2021 10:15
Op. Dr. Tuncay Özgünay Doktora Sor

Op. Dr. Tuncay Özgünay tarafından cevaplandı.

Göğüs ağrısı

3.kez kardiyoloji uzmanına gittim şikayetim mastırbasyondan 1saat sonra göğsümde ağrı yanma ğöğsüm de baskı her iki kola yayılan ağrı 2 gün şiddeti sonra hafifliyor ama geçmiyor sonra tekrar başlıyor mastırbasyondan sonra kardiyoloji uzmanının yaptığı tetkikler EKG ekokardiyografi efor testi kan tahlili temiz çıkıyor ne yapmam lazım yaşım 36 bekarım.

13 Aralık 2018 18:41
Prof. Dr. Barış Nuhoğlu Doktora Sor

Prof. Dr. Barış Nuhoğlu tarafından cevaplandı.

Cinsel isteksizlik

Hocam eşimde erken boşalma sorunu vardı ilişkiye girmeden ön sevişmede bile boşalıyordu ama istekliydi şimdi hiç istediği yok 3.4ay da bir cinsel isteksizlik var eşimde ne yapabilirim yardımcı olun lütfen tedavisi nedir

30 Kasım 2017 00:58
Prof. Dr. Güven Aslan Doktora Sor

Prof. Dr. Güven Aslan tarafından cevaplandı.

Cinsel sorun

37 yaşındayım cinsel isteksizlik ve ereksiyon sorunu yaşıyorum evliyim 190 boy 105 kilo. Birkaç ay önce sorun yoktu..

28 Ocak 2017 19:11
Prof. Dr. Yaşar Özgök Doktora Sor

Prof. Dr. Yaşar Özgök tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube