Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 7 soru cevaplandı.

Uyku bozuklukları

Merhaba, uyku sorunum nedeniyle destek almak istiyorum Danışmanlık ücretiniz Hk. Bilgi alabilir miyim

22 Eylül 2021 16:15
Uzm. Psk. Uğur Ceco Doktora Sor

Uzm. Psk. Uğur Ceco tarafından cevaplandı.

2 senedir uykusuzluk çekiyorum

Merhaba hocam,2 senedir düzelemeyen uyku problemim var.Birçok uyku ilacı reçete edilmesine rağmen almama rağmen gece bölünmelerim oluyor ve uykumu hiç alamıyorum.Daha önce iki saat uyku ile tüm günü geçirebilirken iki yıldır uykusuzluktan depresyona giriyorum uyuyamama korkusunu yenemiyorum. Emdr önerir misiniz?

13 Temmuz 2021 17:26
Uzm. Psk. Nazım Serin Doktora Sor

Uzm. Psk. Nazım Serin tarafından cevaplandı.

uyku sorunu

hocam merhabalar. 19 yaşındayım ve 2 3 senedir uykularımdan titreyerek uyanıyorum ve bir daha uykuya dalmam imkansız oluyor. çocukluğumda böyle bir şey yoktu. bazı geceler titremeyi o kadar durduramıyorum ki sinirimden ağlamaya başlıyorum bunun sebebi ya da sebepleri ne olabilir? bu yazıyı da yine böyle bir geceden yazıyorum.

1 Mayıs 2021 01:11
Uzm. Psk. Hasan Kul Doktora Sor

Uzm. Psk. Hasan Kul tarafından cevaplandı.

Büşra hanım son çaremsiniz

Büşra hanım lütfen bana çare olun. Geceleri kafamdaki durumlardan dolayı uyuyamıyorum. Değişik ruyalar görüyorum. Kafamda dönüp duruyor ve beni uyutmuyor. Doktor bir şeyin yok psikoloğa git dedi. Ben de yüz yüze değil online yardım almak istiyorum. Artık bu sorundan beni kurtarın lütfen. Rahatça uyumak istiyorum artık. Son çarem sizsiniz. Sizi çok önerdiler

9 Ekim 2020 11:17
Uzm. Kl. Psk. Büşra Ağlamaz Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Büşra Ağlamaz tarafından cevaplandı.

Uyku problemi

Merhaba hocam şimdi ben sürekli uykuluyum. Aslında uyku da değil de sürekli yorgunum o yüzden bulduğum her koltuğa her yere oturmak uyuklamak istiyorum. Gün içerisinde böyle enerjim çok düşük oluyor insanlar benle yürüyen ceset diye dalga geçiyor. Kafeinli şeyler fayda etmiyor bana. Sizce psikolojik bir durum mu bu?

20 Aralık 2019 14:49
Uzm. Kl. Psk. Ezgi Uygun Darama Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Ezgi Uygun Darama tarafından cevaplandı.

Uyku düzeni

Merhaba. Ben KPSS'ye hazırlanıyorum. Bu süreçte kaygı düzeyim çok yüksek olduğu için uyku düzenim bozuldu. Uyku düzenimi düzeltemiyorum. Sizin bu konuda bana bir öneriniz olursa çok sevinirim. İyi çalışmalar.

12 Nisan 2018 17:52
Uzm. Psk. Beyza Fıçıcı Doktora Sor

Uzm. Psk. Beyza Fıçıcı tarafından cevaplandı.

Uykusuzluk

İyi günler benim uyku konusunda sıkıntılarım var üst kat komsumun şifon sesine bile uyanıyorum. Evde çalan herhangi bir alarma uyanıyorum. Üst kattan gelen yürüme sesine, yağmur sesine, ışık gelmesine , ev arkadaşımin alarmı çaldığında uyanıyorum o kapattığı halde hala bana ses geliyor ve uyuyamıyorum yardımcı olur musunuz

26 Aralık 2017 08:01
Uzm. Psk. Seda Coşkun Doktora Sor

Uzm. Psk. Seda Coşkun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube