Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 9 soru cevaplandı.

Bilgilendirme

Tedavi amaçlı 3 seanstır gittiğim psikoloğumu değiştirmek istiyorum. Tedavi sürecinin şeffaf ve bilgilendirilerek yürütülmesini istiyorum. Derdim, kendimi bildim bileli mutsuz olmam ve şu anda majör depresyon yaşamaktayım. Seans ücreti konusunda da bilgi almak istiyorum.

14 Aralık 2021 16:10
Uzm. Kl. Psk. Büşra Ağlamaz Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Büşra Ağlamaz tarafından cevaplandı.

Migren sibelium

Migrenim vardı doktorum sibelium ilaci verdi kullandıktan sonra duygu değişimleri oldu.İsteksizlik ,iştahsızlık ölüm gibi şeyler bunlar ne zaman geçer. 5 gün ilaç kullandım 5 gündür bıraktım.

12 Ekim 2019 15:45
Uzm. Psk. Gizem Topkara Doktora Sor

Uzm. Psk. Gizem Topkara tarafından cevaplandı.

Seans Ücreti

Hülya hanım iyi günler bir piskolog danışmana ihtiyacımız varda acaba seans ücretinizi öğrenebilirmiyim mümkünse.

7 Aralık 2018 22:01
Uzm. Kl. Psk. Hülya Topal Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Hülya Topal tarafından cevaplandı.

KENDİM OLMALIYIM

Hocam iyi geceler umarım aradığımı bulurum benim kendimde hissettiğim bir denge bozukluğu var buda herşeyime etki yapıyor insanları hiç olmadık yerlerde kırıyorum aile düzenimi bozuyorum birşeyleri unutuyorum fakat yoğun tempo altında bir işle uğraşıyorum psikolojik sorunlarım oluyor farkındayım bu konuda kendimi bulmamda bana yardımcı olurmusunuz agidmobilyatasarim@gmail.com burdan iletişim bilgilerinizi iletirseniz seanslara katılmak istiyorum

5 Haziran 2018 00:56
Uzm. Kl. Psk. Hülya Topal Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Hülya Topal tarafından cevaplandı.

Okb kisilik bozuklugi

Hocam obsesif kompulsif kisilik bozuklugu teshisi koyuldu bana bundan 3 ay once. Duygusal hayatimda esnek olamadigim icin agir travmalar yasiyorum. Bu durum psikoterapi ile cozum bulabilir mi? Cidden mumkun mu acaba? Ya da ihtimali nedir? Tesekkur ederim

22 Mayıs 2018 05:44
Dr. Psk. Ayşe Devrim Masalcı Burçak Doktora Sor

Dr. Psk. Ayşe Devrim Masalcı Burçak tarafından cevaplandı.

hipnoterapi

Merhaba; ben stres ve kaygı bozukluğu ile ilgili problemler yaşıyorum ve sorunlarımın genelde geçmişe dayalı olduğunun farkındayım. bu konuda hipnoterapi ile ilgili destek almamın yararlı olabileceğini tavsiye etti hipnoterapi desteği alan bir arkadaşım. sizin hipnoterapi hakkında genel görüşünüz nedir?

5 Nisan 2017 10:31
Uzm. Kl. Psk. Ayşe Dönerce Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Ayşe Dönerce tarafından cevaplandı.

Depresiflik

Sayın hocam Giresun'dan yazıyorum.Sınıf öğretmeni olrak 18 yıl çalıştım.Bu 18 yılın son on yılı idarecilikte geçti.Üç yıldır da Türkçe öğretmeni olark çalışıyorum.Derslerde unuttuğum konular karşıma çıkınca geriliyorum ve bu durum beni depresyona itiyor.Psikiyatri uzmanından da yardım alıyorum fakat hala kendimi tam olarak toparlaysmadım.Bu konuda bana neler önerirsisiniz?Şimdiden teşekkürlet.

8 Ocak 2017 13:43
Prof. Dr. Psk.  Enver Sarı Doktora Sor

Prof. Dr. Psk. Enver Sarı tarafından cevaplandı.

Depresyon halii

Merhaba ben uzun bir suredir. Ozelhayatimda yasadigim sorunlar nedeniyle kendimi ruhsal olarak cok kotu hissediyorum.kendimi cok degersiz itilmis ve caresiz aciz hissediyorum kendimden nefret ediyorum icimde en ufak bir yasama istegi yok devamli korku endise huzursuzluk duygulari hakim geceleri uyuyamiyorum uyusam ruyalarim da ayni seyler devamli agliyorum simdiye kadar bir psikolog yardimi almadim sadece dahilliye doktoru bana prozac verdi onu kullaniyorum bu ilacta bbeni cok etkilemiyor .ne. Yapmam gerek hayatimda hic bir sey degismez bu duygulardan kurtulacak beni yatistiracak bir ilac var midir ?

6 Ağustos 2016 02:47
Uzm. Kl. Psk. Damla Kankaya Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Damla Kankaya tarafından cevaplandı.

Merhaba önemli bir sorum olacak.

Merhaba, Bir kaç hafta önce psikiyatr tarafından majör depresyon ve anksiyete tanısı konuldu doktorum misol 50 mg ve atarax yazdı ancak eğer bir vitamin eksikliğim varsa onu tamamlamamı istedi daha sonra kullan dedi yaklaşık 3 haftadır d vitamini kullanıyorum ilaçlara başlamadım ancak bu hafta çok yoğun ve stresli bir hafta geçirdim. Dün gece bir ağlama krizine girdim ve bugun sabahtan beri başım ağrıyor midem bulanıyor ve hep uyumak istiyorum.Hiçbir şey yapasım yok.Sizce ne yapmalıyım?

9 Nisan 2016 15:44
Uzm. Psk. Serkan Kalgan Doktora Sor

Uzm. Psk. Serkan Kalgan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube