Sorularda Ara

Oral İmplantoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

acill cevap verirseniz sevinirim hocam teşekkürler..

hocam merhaba.benim dişimin travma sonrası kök kısmı kırıldı ve şuan diş köke tutunmuyor.8 aydır böyle.hafif sallanma var ama düşmedi diş.gidicem fakat hiç zaman bulamadım.dişimin durumunu da ilk darbe olduğunda film çektirerek öğrendim.acaba.diş ölmüşmüdür.hiç ağrı yok ve günlük yaşamımda herhangi bir problem arz etmiyor sadece o kısımla yemek yememeye özen gösteriyorum.damağıma sürüyorum dilimi kök kısmı şiş gibi değiyor.dişlerimi uyurken sıkıyorum ve gece uyurken dişim çıkıcak diye korkuyorum.ön dişim ve çekilecek diye korkuyorum ne yapmam gerekir??şimdiden teşekkürler..

21 Nisan 2017 11:50
Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz tarafından cevaplandı.

Diş Estetiği

Hocam iyi günler. Yaklaşık 1-2 yıldır ön sol dişimde nedenini bilmediğim sebepten ötürü diş ortasında çok ince bir çatlak ve renk değişimi oldu. Muayene ve röntgen sonucunda dişin canlılığını yitirdiği söylendi. Bununla birlikte kanal tedavimin ilk aşaması yapıldı ve geçici dolgu yapıldı. Diş Hekimim kanal tedavim sırasında ölü dişlerde kullanılan beyazlatıcı kullanacağını ve böylece kendi dişimi kaybetmeden kullanacağımı söyledi. Bu uygulama diğer dişlerimle renk uyumu ve çatlak olduğundan dolayı tekrar renk değişimi yapar mı? Ve Lamine Veneer uygulamasını önerir misiniz ?

24 Temmuz 2016 07:13
Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz tarafından cevaplandı.

Ön dişime bişey olmuş mudur?

İyi günler dayım yılbaşı akşamı parmağıyla ön üst dişime tık yaptı sert bi ses çıktı ve dişim o anda çok acıdı kanama yer değişikliği renk değişikliği olmadı korkuyorum bişey olmuş mudur ben aynı hareketi koluma yapınca bile acıdı

6 Ocak 2016 07:17
Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube