Oral İmplantoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Diş Eti Tedavisi

Merhaba Esma Hanım, Diş eti rahatsızlığım var, Kartal Diş Sağlığı merkezine gittim ama diş eti uzmanları ve bölümü yoktu. diş eti tedavisinde ilerlemiş bir hastada tedavi ücretlerini soracaktım. ne kadarlık bir bütçe ile tedavimi yaptırabilirim. sonraki aşamalarda eksik dişlerim içim ayrı tedavi de yaptırmayı düşünüyorum. İlginize şimdiden teşekkürler..

21 Temmuz 2017 16:47
Dr. Dt. Esma Kütan Doktora Sor

Dr. Dt. Esma Kütan tarafından cevaplandı.

Apse diş ağrısı

Merhaba benim sağ alt dişim de apse oluştu ve yüzüm şişti doktorlar iğne verdi düzenli bir şekilde kullanıyorum bu gün 3. günü ama ağrımı kesmedi iğneler antibiyotik ve ağrı kesici olduğu halde dişim çok ağrıyor normal hap olarak ağrı kesici içsem sorun olur mu ?

8 Temmuz 2017 15:32
Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz tarafından cevaplandı.

Retreatment

Hocam İyi Günler Ben 3 Yıl Önce Kanal Tedavisi Yaptırdım Ve Dişim Şişti İndi Sürekli Tekrarladı Bende Doktora Yeniden Gittim Ve Dişimin Dolgusu Değiştirildi Daha Sonra O Dişim Yine Şişte Apse Yaptı Yüzüm Gözüm Şişti Ve Röntgen Çektiler Dişin Kökünde İltihap Var Denildi Ve Tedavisi İçin Başka Hastaneye Yönlendirildim Ve Bu hastanede Bana Dişinde Lezyon Var Retreatment (Kanal Tedavisi Tekrarı) Yapılacak Denildi Sizin Öneriniz Nedir Araştırdım Apikal Rezeksiyon Duydum Bu Durum İçin Geçerlimi Teşekkürler..

5 Haziran 2017 18:27
Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz tarafından cevaplandı.

dis cekimi

Merhaba ben kortizon kullaniyorum vaskulit hastasiyim yani damar romatizmasi kullandigim ilac dislerimi curuttu ve kirildi ben dislerimi cektirmek istiyorum cektirebilirmiyim acaba bi sorun olurmu

22 Ağustos 2016 02:51
Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Caner Yılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube