Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 11 soru cevaplandı.

Nefes alma zorluğu

Merhaba 29 yaşındayım burnumdan nefes almada zorluk çekiyorum görsel olarakta yamukluk var.sabahlari kalkınca yorgun hissediyorum. Ailemin söylediği gece nefes alırken çok zorlanıyorsun. Ameliyat olup rahat nefes almak istiyorum.sizce doğru bir zaman mi ? Kış ayları ve pandemi açısından.

12 Aralık 2020 12:55
Op. Dr. Cenk Erol Doktora Sor

Op. Dr. Cenk Erol tarafından cevaplandı.

Burun kanamasi

Hocam bende 4-5 aydır her zaman iki burun deligimde de kan pıhtısı var başka bir sorunum yok yaşım 19 acaba hangi hastalıklar böyle belirti verir. Tansiyon ölçtüm 14-8 çıkmıştı teşekkür ederim

24 Eylül 2020 09:08
Prof. Dr. Bülent Topuz Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Topuz tarafından cevaplandı.

Burun içi papillom

Merhabalar. Sağ burun deliğinin dış duvarında bişey çıkmıştı 1 yılı aşkın süredir vardı üzerine düşmemiştim en son biyopsi sonucunda yazan. Skuamöz papillom ile kısmen uyumlu bulgular ve burun polip eksizyon metaryeli. Bu nedir hocam ne yapmam gerek iyi huylu bir tümörmü nedir. Korkulacak bişey varmı.

12 Aralık 2018 18:37
Prof. Dr. Tuncay Özçelik Doktora Sor

Prof. Dr. Tuncay Özçelik tarafından cevaplandı.

Paranazal sinüs

Hocam merhaba burun tomografimde sağ sfenoid sinuste hiperostozisi düşündürür görünümler izlenmiş olup, bu lokalizasyonda kemik yapıda bir miktar buzlu cam dansitesinde değişikliklerde izlenmiştir. Görünümler olası bir fibröz displazi zemininde gelişmiş olabilir . Buna bağlı sağ sfenoid sinuste bir miktar havalanma kaybı da izlenmiş tir yazıyor ne demek istiyor kanser miyim

27 Kasım 2018 14:31
Op. Dr. Necmettin Uzunalioğlu Doktora Sor

Op. Dr. Necmettin Uzunalioğlu tarafından cevaplandı.

Paranazal sinüs

Hocam merhaba burun tomografimde sağ sfenoid sinuste hiperostozisi düşündürür görünümler izlenmiş olup, bu lokalizasyonda kemik yapıda bir miktar buzlu cam dansitesinde değişikliklerde izlenmiştir. Görünümler olası bir fibröz displazi zemininde gelişmiş olabilir . Buna bağlı sağ sfenoid sinuste bir miktar havalanma kaybı da izlenmiş tir yazıyor ne demek istiyor kanser miyim

17 Kasım 2018 12:38
Op. Dr. Ali Değirmenci Doktora Sor

Op. Dr. Ali Değirmenci tarafından cevaplandı.

Burun kemiği

Merhaba sevgili hocam, Ben 18 yaşındayım 2-3 senedir geceleri sürekli ağzı açık uyuyorum, burnumdan nefes alamıyorum. Ve burnumda arada oluşan sızlamalar uyuşmalar mevcuttu. Son 2 haftadır göz pınarlarım burnumun başlangıç noktası çukurlaştı ve burnumda her iki tarafa doğru oluşan kemik var. Birdenbire gelişen bu durum ne olabilir ? Benim gittiğim 2 doktor burun tümörü dedii ayrıca geniz etinin de oluştuğunu söyledi. sizin değerli düşüncelerinizi öğrenmek isterim. İyi çalışmalar..

9 Temmuz 2018 17:00
Prof. Dr. Selçuk Onart Doktora Sor

Prof. Dr. Selçuk Onart tarafından cevaplandı.

protez damak

mrhbalar doktor bey bir sure once kayinpederimin burnundan kan gelmesi sikayetiyle doktora gittiginde burun ve goz kisminda tumor oldugu ve ameliyatla alinmasi gerektigini soylediler ve protez damak takilacagini soylediler bu protez damak nedir neden takilir bu ameliyatin baska bi sekilde alternatifi olabilirmi

9 Mayıs 2018 02:03
Op. Dr. Kamran Sarı Doktora Sor

Op. Dr. Kamran Sarı tarafından cevaplandı.

Burun tumoru

Iyi gunler hocam yakinimiza burun kanseri teshisi kondu ender rastlaniyomus. Iki gozunun ortasinda bi tumor olustu suan acibademde radyoterapi goruyor 3 haftada bi kemoterapi aldi bitmis tumor temizlenmis tamamen. Baska yerlerede sicrama yok. Bundan sonraki islem nasl olur siz neler onerirsiniz hayati riski nedir cevaplaya bilirmisiniz smsiden tesekkur ederim..

15 Ocak 2018 10:59
Prof. Dr. Selçuk Onart Doktora Sor

Prof. Dr. Selçuk Onart tarafından cevaplandı.

AMELİYAT BİLGİ

merhaba hocam ben Ispartalıyım bayramda ve sonraki hafta ısparta olacağım. Burnumda kemik eğrisi var dediler. ameliyat olmak istiyorum. Ameliyat işlemleri nasıl süreç nasıl geçer fiyat iyileşme süresi bilgi alabilirmiyim.

13 Haziran 2017 23:40
Doç. Dr. Emrah Ceylan Doktora Sor

Doç. Dr. Emrah Ceylan tarafından cevaplandı.

BURUNDA KİST

İYİ GUNLER HOCAM DAHA ÖNCE MR ÇEKTİRDİM MR KAYBETTİM YAKLAŞIK 3-4 YIL OLUYOR BURUN ORTASINDA 1,5 CM KİST DİYE YAZI HATIRLANIYORUM BU ZARARSIZ MI İLERDE BÜYÜME OLUR MU HOCAM ŞİMDİLİK BURUMDA BİRSEY YOK NEFES ALABİLİYORUM SANKİ BURUN HAFİF BUYUMUS GİBİ KİSTTEN OLABİLİR Mİ HOCAM CEVABI VERİRSENİZ SEVİRİRİM İYİ ÇALIŞMALAR..

31 Aralık 2016 10:37
Op. Dr. İbrahim Korhan Doktora Sor

Op. Dr. İbrahim Korhan tarafından cevaplandı.

burun tıkanıklığı

Hocam merhaba 5 yaşında oğlumun 1 senedir burnu tıkanık tuzlu su spreyler herşeyi denedik açılmadı sanki burnunda birşey varmış gibi devamlı dişa doğru tıs şeklinde çıkarmaya uğraşıyor. Acaba tehlikeli birşey olabilir mi? Bu arada hergün denize giriyor. Daha önce de size yazmıştım 3,5 sene önce den beri boynunda fındık kadar büyümeyen bir beze var tümörden korkuyorum. Lütfen beni aydınlatabilir misiniz?

7 Ağustos 2015 14:01
Op. Dr. İsmail Nurhan Artel Doktora Sor

Op. Dr. İsmail Nurhan Artel tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube