Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 7 soru cevaplandı.

Sürtünme hamilelik

Hocam İyi günler, kız arkadaşımla beraber sürtünme yoluyla ilişki yaşadık onda ben soyunuk haldeydim kız arkadaşımda tayt külot ve ped vardi benden boşalma sonucunda külodunun üstünde ıslaklık oluştu içine girip girmediğinden ikimizde emin değiliz hamilelik riski olmasın diye ertesi gün hapı kullandı 7 gün ara kanamaları oldu ve diğer adet gününe daha var ama ikimizde endişeliyiz sizce hamilelik riski var mıdır kanda veya idrarda gebelik testi yaptıralım mı yoksa adet olunca kesinlikle hamile değil midir diyebilir miyiz hocam.

27 Temmuz 2020 22:48
Prof. Dr. Süha Sönmez Doktora Sor

Prof. Dr. Süha Sönmez tarafından cevaplandı.

Labioplasti

Merhaba 24 yaşındayım. Labioplasti olmak istiyorum ücreti nedir beni bilgilendirir misiniz lütfen ücreti belirlemek için muayene olmak şart mı

6 Eylül 2019 23:27
Op. Dr. Nalan Cihangir Doktora Sor

Op. Dr. Nalan Cihangir tarafından cevaplandı.

cinsel sorun

bayan olarak erkek arkadasımla ilişki yaşıyorum ama bir türlü orgazm olamıyorum.Çok zevk alıyorum ama boşalamıyorum nedendir acaba nereye görünmmem gerekir ?

1 Kasım 2018 14:48
Prof. Dr. Erdal Aktan Doktora Sor

Prof. Dr. Erdal Aktan tarafından cevaplandı.

Orgazm olamıyorum

Merhaba, 27 yaşındayım ve hiç orgazm olmadım. Partnerimle ilişkiye girdiğimizde veya girmeden önce istekli oluyorum ancak ilişki sırasında boşalamama durumum sonucunda sürekli olarak idrara çıkıyorum. Mastürbasyon yaptığım zamanlar haz duymama rağmen orgazma erişemiyorum ve ilişki sırasında klitorisimin fazla uyarılmasından rahatsız oluyorum ve onu kontrol edemiyorum. Ne yapmam gerek? Bu düzelebilecek bir durum mu?

12 Haziran 2018 23:14
Op. Dr. Birdal Tosyalı Çetinol Doktora Sor

Op. Dr. Birdal Tosyalı Çetinol tarafından cevaplandı.

Vajinal Orgazm

Hocam vajinal orgazm ve klitoral orgazm farklı seyler mi ? Farklari nelerdi ? Nasil vajinal orgazm olunur ? Tedavi almak gerekli mi ?

11 Ekim 2016 11:56
Op. Dr. Ebru Alper Doktora Sor

Op. Dr. Ebru Alper tarafından cevaplandı.

iliski sirasinda duydugum aci

Merhabalar.oncelikle 4 aylik evliyim.iliski sirasinda cok aci duyuyorum ve bu aci yuzunden hic zevk alamiyorum.esim penisini icime soktugu an dunyam karariyor gibi oluyor.ve hissettigim aci cok fena.bunun nedenleri nelerdir.ben kendimi kasıyorum her defasinda cok aciyor diye.rahat birakayim diyorum belki acimaz yine olmuyo hep aci cekiyorum ve zevk alamiyorum.

26 Kasım 2015 01:03
Op. Dr. Esra Demir Yüzer Doktora Sor

Op. Dr. Esra Demir Yüzer tarafından cevaplandı.

Orgazm Olamama

İyi akşamlar hocam nişanlımla 2 ay önce ilişkiye girdik ilk gün kızlık zarım bozulmadı ve çok ağrı yaşadım ilişki sırasında 2. Denememizde kızlık zarım bozuldu çok az bir kanamayla ve çok ağrım olmadı şimdi ki ilişkilerimizde vajinaya girerken ağrı oluyor ve geçiyor ama hiç zevk alamıyorum sorun nedir acaba teşekkür ederim şimdiden.

13 Temmuz 2015 22:05
Op. Dr. Filiz Tosun Doktora Sor

Op. Dr. Filiz Tosun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube