Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Rahim enfeksiyon

Merhaba hocam benim ilk doğumum enfeksiyondan dolayı çocuğumun anne karnında suyu patladı normal dogum yaptim dogumdan sonra rahim enfeksiyonu geçirdim bir kadin dogum uzmanina gittim defalarca ilac fitil kullandım ama bir sonuca varamadım vajinal kulturumde enfeksiyon çıkıyor ne yapmam gerekiyor

26 Şubat 2017 13:07
Prof. Dr. Tufan Bilgin Doktora Sor

Prof. Dr. Tufan Bilgin tarafından cevaplandı.

adet sonrasi seffaf akinti icinde pembemsi pihti

Iyi aksamlar sayin hocam ben 31 yasindayim bekarim adetim duzenli ve 28 de sona erdi ortalama 5 gun suruyor 31 de sabah idrara ciktim afedersiniz sildigimde seffaf akintinin icinde pembe pihtilar gordum doktora gorundum kan idrar ve ultrasonda bir sorun olmadigini sizce neden olabilir ilk defa karsilastim cevaplarsaniz sevinirim tesekkurler.

1 Eylül 2014 21:30
Op. Dr. Ayşe Darama Doktora Sor

Op. Dr. Ayşe Darama tarafından cevaplandı.

mantar enfeksiyonu

Merhaba , geçen ay doktorum mantar enfeksiyonu olduğunu söyledi ama ilaç kullanırken rekli oldum tedavi yarım kaldı.şimdi hala kaşıntı var.bu sefer ara kanamaları oluyor.acaba bu kanamalar mantar enfeksiyonu yüzünden mi? ayrıca eşimin de ilaç kullanması gerekli mi?

29 Haziran 2014 15:20
Op. Dr. Ayşe Darama Doktora Sor

Op. Dr. Ayşe Darama tarafından cevaplandı.

myom ameliyatı sonrası pelvik inflamatuar hastalık

Hocam arkadaşım 2 ay önce rahimdeki myomlardan dolayı ameliyat oldu.Ancak sonrasında bir türlü düzelmeyen aşırı tuvalete çıkma durumu ve sancılar oluştu. ve halen devam ediyor.kendisi yurtdışında ve sürekli antibiotic tedavisi uygulandığını belirtiyor.Bu durum normal mi ve tedavisi nedir ? raporlarını görmeniz yardımcı olmanıza yeterli olurmu yada yorum yapabilir misiniz ? Şmdiden teşekkürler.

18 Mart 2014 00:25
Prof. Dr. Tevfik Güvenal Doktora Sor

Prof. Dr. Tevfik Güvenal tarafından cevaplandı.

VAGİNOZİS

MERHABALAR, BENİM TEKRARLAYAN VAJİNOZİS PROBLEMİM VAR.SAĞLIK ÇALIŞANIYIM.VAGİNOZİSE SEBEBİYET VERECEK TÜM TEDBİRLERİ ALIYORUM.METRONİDAZOL,ORNİDAZOL,KLİNDAMİCİN VAGİNAL KREM,DOKSASİLİN HİKRAT,VE BENZERİ İLÇLARI(probiyotik,flora içeren ) ORAL FORMUNU KULLANDIM.DEFALARCA K.DOĞUM UZMANINA GİTTİM.TEŞHİS AYNI.KÜLTÜRDE ÜREME OLMUYOR TEDAVİLERDE KISMEN RAHATLIYORUM AMA 2-3 AY İÇİNDE TEKRARLIYOR.CİNSEL YÖNDEN AKTİF DEĞİLİM.BANA YARDIMCI OLUR YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDER İYİ GÜNLER DİLİYORUM.

16 Ocak 2014 10:52
Prof. Dr. Tevfik Güvenal Doktora Sor

Prof. Dr. Tevfik Güvenal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube