Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

hemeroidler

Merhaba, sayın hocam Ben 2.5a y once hemeroid ameliyatı oldum. Fakat hâlâ iyilesmedim. Farklı bir hastanede tedavi olmaya basladim. Fakat bir türlü iyilesemiyorum. Kolonoskopide spesifik patoloji içermeyen kolon mukozasi diyor. Bunun açılımını yaparmisijiz.doktor bir sey yok dedi ama inernetten kolon mukozasinin kotu bir durum oldugunu okuyorum. Nedir acaba

8 Nisan 2016 20:32
Prof. Dr. Gülüm Altaca Doktora Sor

Prof. Dr. Gülüm Altaca tarafından cevaplandı.

DOĞUM SONRASI GAZ PROBLEMİ

Merhaba Hocam . 4 ay 1 hafta önce normal doğum yaptım , ancak hala gaz problemim devam ediyor. hemen operasyon gerekir mi yada tedavi süreci nasıl ne yapmam gerek. bir araştırma hastanesine de gittim dr sadece elle kont etti makattaki kasların zedelendiğini ve operasyon olacağını belirtti. ancak herhangi bir teste tabi tutulmadım ya da filmi filan çekilmedi. son 2 haftaya kadar makatta uyuşukluk hissediyordum şimdi uyuşukluğun baya geçtiğini hissediyorum. yönlendirebilirseniz gerçekten çok sevinirim.

28 Mart 2016 18:39
Prof. Dr. Fahri Yetisir Doktora Sor

Prof. Dr. Fahri Yetisir tarafından cevaplandı.

fistül ameliyatı sonrası

hocam merhaba; yaklaşık bir sene evvel seton yöntemi ile fistül ameliyatı oldum. ameliyat olduğum günden itibaren iç çamaşırım sürekli kirli halde. tualtten temiz çıkmama rağmen büyük abdest kirliliği gün içerisinde sürekli iç çamaşırımı kirletiyor. sorun nedir ne yamam gerekir. teşekkürler iyi çalışmalar..

6 Temmuz 2015 17:40
Prof. Dr. Fahri Yetisir Doktora Sor

Prof. Dr. Fahri Yetisir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube