Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Fibromiyalji tedavisi

Merhaba 25 yaşında bay hastayım. *** *** ** arasında fibromiyalji tedavisi gördüm uzun süre ilaç vs egzersiz ile kendimi topladım. Son olarak ise 6.5 aydır iki elimin baş parmak bölgesinde şiddetli ağrı yaşıyorum. Emg röntgen vb temiz çıktı vitaminlerim yerinde. Bu 6 aylık süreçte çeşitli ilaçlar iğneler atel splint vs hiçbiri fayda etmedi. Bu el baş parmak kökünde olan ağrı ve hafif çıkıntı fibromiyalji kaynaklı olabilir mi ? Kireçlenme vs gibi bir durum vs yok imiş. Fibromiyalji bu şikayeti yapar mı? Ve o eklem yerlerinde kuvvetli bir ses gelmeye başladı. Değerli görüşlerinizi bekliyorum kolay gelsin.

15 Kasım 2021 17:52
Uzm. Dr. Fatma Devrim Meydan Ocak Doktora Sor

Uzm. Dr. Fatma Devrim Meydan Ocak tarafından cevaplandı.

Lütfen acil 5369305187

Hocam merhaba ..oglum 17 yaşinda çok uzun zamanda 5. Emarla schmorl nodülü ve dağa doğru eğik..Kenan barut hocamiz fizik görücek olabildiğince dedi..normalde ağri yapmazmiş efekanda sanirim fazla..butün testler yapildi gen Ana hemogram emarla mevcut..tedavisini üstlenirseniz bu alanda bilginiz varsa gelmek isterim tşk..

4 Aralık 2020 02:03
Uzm. Dr. Fatma Devrim Meydan Ocak Doktora Sor

Uzm. Dr. Fatma Devrim Meydan Ocak tarafından cevaplandı.

Ödem teşhisi konuldu

Hocam merhabalar benim sağ omuzumda ağrı ve sağ kolda kısıtlama oluyor. Mr sonuçlarına göre dolgit krem, rantudil ve recoside hap verildi yalnız bi faydasını görmedim. Eğer mümkünse mr sonucumu size gönderip bakma imkanınız varsa çok sevinirim.

2 Ekim 2017 14:18
Uzm. Dr. Salih Ürper Doktora Sor

Uzm. Dr. Salih Ürper tarafından cevaplandı.

Sağ kürek kemiği çok çıkık duruyor

Hocam benim sağ kürek kemiğim aşırı çıkık ve tahminimce 2 haftadır böyle bugün spor yaparken fark ettim aralarında dağlar kadar fark var şınav çekiyim dedim kaburgamın sağ tarafında bir batma oldu çekemedim bayram tatiline giriyoruz doktorada gidemem ciddi bir sorun mu çok fazla fark var çünkü yaşım 17 boyum 175 kilom 62 lütfen cevap verin

10 Eylül 2016 21:17
Facebook Twitter Instagram Youtube