Algoloji (Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

egzersiz hakkında

Hocam merhaba hocam ben her sabah parkta yuruyus yapiyorum parktaki aletlerde barfiks cekerken boynumu zorladim sol taraftaki damar agri yapiyor boynumdan sirtima kadar geliyor yaklaşık 1 ay oldu bazen geçıyor sınav cekıyorum yıne agrı yapıyor zorlanınca neler tavsiye edersiniz sicak su torbasi iyi gelirmi tesekkurler

25 Aralık 2017 22:47
Doç. Dr. Ahmet İnanır Doktora Sor

Doç. Dr. Ahmet İnanır tarafından cevaplandı.

Baş ve boyun ağrısı.

Hocam iyi akşamlar size Konya'dan yazıyorum. Sizi Zahide Yetişin programında gördüm. Eşimin son 2 yıldır baş ve boyun ağrıları arttı. Konya Meram tıp fakültesinde MR çektirdik. Boyunda omirilikte sıkışma olduğunu söylediler ve ameliyat gerektiğini söylediler. Sizi izledikten sonra ameliyat olmaktan vazgeçtim. Size MR CD'sini göndermek için e posta adresiniz var mı ve yapabileceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar. İsmim :Engin Karakuzu Telefon: *** *** ** e posta: enginkarakuzu35@gmail.com.tr.

25 Aralık 2017 19:24
Doç. Dr. Ahmet İnanır Doktora Sor

Doç. Dr. Ahmet İnanır tarafından cevaplandı.

Omuzda ağrı

İyi günler, bir kac gundur sol omuzum agriyordu kirik yada cikik olabilir diye acile gittim fakat birsey cikmadi bugunde sol göğsümun ust tarafindaki kemikte bir sislik farkettim hangi bolume gitmeliyim, ciddi birsey olabilir mi ?

6 Aralık 2017 17:37
Doç. Dr. Ahmet İnanır Doktora Sor

Doç. Dr. Ahmet İnanır tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube