El Cerrahisi ve Mikrocerrahi (Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Bazal tip karsinoma

Hocam merhabalar. Eşimde sol goz, altında yağ bezesı gıbı araıssırak abul bağlayıp kanama yapan bişey vardı bazal tip karsinom dendi ameliyat onerildi. 2 sorun olucak. 1) ameliyat sonucu goz alt kapağı düşebilir dendi devlet hastanesinde estetik olarak gorunım bozulur dendı bu acaba hep mi böyle özel Bi cerrah düzgün bir goruntu verebilir mi? 2)bu tip yayılmaz yada sonrasında herhangi bır ek tedavı gerektirmez dendi doğrumu. Teşekkürler

5 Eylül 2019 12:25
Prof. Dr. Önder Tan Doktora Sor

Prof. Dr. Önder Tan tarafından cevaplandı.

Gömük Penis

Yetişkin bireyim.İnternette araştırdığım kadarıyla estetiksel rahatsızlığım gömük penis vakası. Sertleşme ve üremeye zerre kadar zarar vermeden acısız sancısız bu problemi çözmek mümkün müdür? Hangi doktor branşı veya hastane de hangi birime gitmem gerekir?Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.

14 Temmuz 2019 01:44
Prof. Dr. Önder Tan Doktora Sor

Prof. Dr. Önder Tan tarafından cevaplandı.

patoloji raporumu yorumlamanızı rica ederim

merhaba hocam, ben geçen ay lokal ameliyat oldum. patoloji raporumda ne denilmek isteniyor yardımcı olmanızı rica ederim. : İncelenen materyalin histopatolojik kesitlerinde dermiste yerleşmiş epiteloid hücrelerle döşeli çok sayıda vasküler yapı ve bunlara eşlik eden germinal merkezleri belirgin lenfoid follikül yapıları, eozinofil ve lenfositler dikkati çekmiştir. Bulgular EPİTELOİD HEMANJİOM u düşündürmektedir. Hastanın lokal nüks açısından takibi önerilir.

31 Mayıs 2019 11:45
Op. Dr. Muhammet Mustafa Ercan Doktora Sor

Op. Dr. Muhammet Mustafa Ercan tarafından cevaplandı.

Asimetri sorunu

Hocam benim yüzümün sağ elmacık kemiği ve kafamın sağ yanı sola göre bombeli. Ve bu yüzden asimetri sıkıntısı var sol elmacık kemiğine dolgu yapmak yerine sağ elmacık kemiğini törpilemek istiyorum ve bununla beraber kafamın sağ yanındada hafif törpiletmek istiyorum daha simetrik olmak için sizce böyle birsey olabilirmi. Oluyorsada tahmini ne fiyatta gerçkleşir

30 Mayıs 2019 20:55
Prof. Dr. Önder Tan Doktora Sor

Prof. Dr. Önder Tan tarafından cevaplandı.

Burun estetiği

Hocam iyi günler. Ben burun estetiği olmuştum. Abim de cok beğendi. Yarın sizin yaniniza gelmeyi dusunyruz bilgi almak falan istyruz. Benim sinavim 4.30 gibi bitcek. Acaba siz polikliniğinizde 5 e kadar duruyo msunuz ?

14 Haziran 2016 13:48
Op. Dr. Ramazan Güler Doktora Sor

Op. Dr. Ramazan Güler tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube