Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 22 soru cevaplandı.

Diş eti ve 20lik diş

Merhaba. Ön alt diş etimde su kabarcığı gibi bir şey çıktı dün ve kanama oluyor geçici bir şey midir yoksa muayene olmam daha mı uygun sizce ? Ve muayene ücretini de öğrenebilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

21 Temmuz 2021 12:56
Dt. Oğuzhan Bostancı Doktora Sor

Dt. Oğuzhan Bostancı tarafından cevaplandı.

Diş boşluğu sorunu

Merhaba Ece hanım sanirim sizinle daha önce görüşmüştük ... Diş boşlukları doldurmak konusunda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Teşekkür ederim *** *** **

19 Temmuz 2021 15:59
Dt. Ece Yıldızoğlu Doktora Sor

Dt. Ece Yıldızoğlu tarafından cevaplandı.

Damakta şişlik

Hocam merhabalar dün sabah damağımın sert kısmında bi şişlik farkettim yumuşak bi şişlik dilimle bastırınca çok hafif acı yapıyo korona yüzünden doktora gidemiyorum sizde ne olabilir 22 yaşındayım

15 Nisan 2020 17:20
Dt. Elif Beycan Şen Doktora Sor

Dt. Elif Beycan Şen tarafından cevaplandı.

Ağız yaraları

İyi günler hocam.30 yaşındayım ve birkaç haftadır ağız içinde aft tarzı yaralarla uğraşıyorum.Yaralar çıkıyor 1-2 hafta içerisinde kayboluyor fakat ağzımın değişik bölgelerinde sürekli çıkıp çıkıp iyileşiyor.Bu dönemde özellikle C vitamini almaya gayret gösteriyorum.Fakat sert damakla yumuşak damak arasında bir bölgede 3 haftadır geçmeyen sivilce gibi bir oluşum var ve geçmiyor.Bu oluşum ağrı veya acı yapmıyor sadece varlığı ve geçmemesi beni tedirgin ediyor.Tümöral bir oluşum varmıdır diye endişeleniyorum.Sizce ne yapmalıyım ve bu ne olabilir.?

22 Ekim 2019 13:24
Dt. Ömer Girgin Doktora Sor

Dt. Ömer Girgin tarafından cevaplandı.

yanak ic astarında lezyon

İyi geceler hocam sol yanağımın iç astarında arkada kahverengi ine ucu büyüklüğünde 3 leke oluştu.bunlar neyden kaynaklanıyor olabilir .görünce korktum biraz.panik yapacak bir durum var mı hocam bilgilendirirseniz sevinirim.3 tanesinin fotosunu çektim adresi aşağıda resimag.com/p1/0279accc0e0.jpeg

15 Mart 2019 00:56
Dt. Firuzan Küçük Özkaral Doktora Sor

Dt. Firuzan Küçük Özkaral tarafından cevaplandı.

Dış eti rahatsızlıkları

Merhaba hocam ben dış etimden şikayetçiyim dış etim mor bı görüntüye sahip ve ben bundan şikayetçiyim bunun tedavisi var mı varsa ağrısı olur mu bide hocam eğer tedavisi varsa fiyatı hakkında da bilgilendirir misiniz

16 Aralık 2018 15:26
Dt. Nurettin Ayebe Doktora Sor

Dt. Nurettin Ayebe tarafından cevaplandı.

Ortodonti diş tedavisi

Merhaba Diş eğriliği için Ortodonti tedavisi yapıyor musunuz iki yıl önce tedavi görmüştüm fakat yeniden bozulma oldu dişimde

21 Şubat 2018 19:38
Dt. İlhami Aksu Doktora Sor

Dt. İlhami Aksu tarafından cevaplandı.

20 lik diş

Hocam merhabalar 3 gün önce 20 lik çektim yanaklarımda şişlik ve sertlik meydana geldi bunun sebebi nedir ve bu sertliğin geçmesi için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.

12 Ocak 2018 11:35
Dt. Nurettin Ayebe Doktora Sor

Dt. Nurettin Ayebe tarafından cevaplandı.

Dudağımı ısırdım şişti ve morardı

3-4 gün önce dudağımı baya sert bi şekilde ısırdım. şuan derinin altında top varmış gibi şişlik var ve morardı. Bunun için doktora gitmelimiyim?

8 Kasım 2017 09:29
Dt. Korhan Korkmaz Doktora Sor

Dt. Korhan Korkmaz tarafından cevaplandı.

Dil çatlakları

İyi günler ezgi hanım.. Benim dilimde çatlaklar oluşmaya başladı ve bu durum dilimi fırçalamaya başladıktan sonra oluştu... Fırçaladıkça da artıyo gibi.. Bu bi hastalık belirtisi midir acaba??

17 Ocak 2017 23:04
Dt. Ezgi Şenyurt Doktora Sor

Dt. Ezgi Şenyurt tarafından cevaplandı.

dudağımı ısırdım

hocam ben bugün dudağımı ısırdım ve şişti yarın düğünümüz var evde yapabileceğim şişliği indirebileceğim yöntemler var mı

6 Ekim 2016 22:14
Dt. Funda Çar Doktora Sor

Dt. Funda Çar tarafından cevaplandı.

Ağız içi yara

Merhaba hocam yaklaşık 4 yıl önce yanağımın iç tarafında küçük bir yara oluştu.Doktor önemli olmadığını söyledi.Şu anda mercimek tanesinden biraz daha büyük ve kitle şekline dönüştü.yemek yerken bazen konuşurken ıssırıyorum.Tekrar başka bi hekime gittim.Küçük bebeğim olduğu için emziriyorum.Emzirme dönemi bitince alalım dedi.İnternette ağız kanseri görsellerindeki ilk resmin aynısı .Acaba kanser olabilirmi?

3 Temmuz 2016 13:30
Dr. Dt. Tülay Şener Doktora Sor

Dr. Dt. Tülay Şener tarafından cevaplandı.

leke ve çil

Merhaba Ülkü hanim. 21 yaşındayım. Sigara kullanmıyorum. Dilimde bir anda beyazlama ve kırmızı Çiller çıktı. Sonrasında yanağımın içinde bene benzeyen siyah nokta çıktı. 1 ay sonra kırmızı bir leke haline geldi. Sebebi ne olabilir sizce?

23 Haziran 2016 11:48
Dt. Ülkü Koloğlu Doktora Sor

Dt. Ülkü Koloğlu tarafından cevaplandı.

ağız içi yarası

hocam üst arka dişlerimin olduğu yerde yanak içinde biri sağ biri solda iki tane yuvarlak ucu hafif beyaz kabarık bir şey çıktı.Diş fırçaladığım zaman kanadı ve bu şekilde farkettim. acı veya ağrı bir şey yok acaba bu nedir nasıl geçirebilirim?

28 Nisan 2016 15:41
Dt. Aslıhan Tatar Tagvimi Doktora Sor

Dt. Aslıhan Tatar Tagvimi tarafından cevaplandı.

Ağız yarası mantar

Merhaba hocam benim sorunum şu böbrek nakli olduğum icin bağışıklığım düşük bu yüzden de dilimin ortasında hafif bir renk değişikliği farkettim dermatoloğa gittim mantar olduğunu söyledi mikostatin ilacını verdi ve gargara yapmamı söyledi zaten erken farkettigim icin bir kac güne gecti fakat gargara yaptıkca dilimin arkası beyazlaşıp küçük kabarcıklar meydana geldi bunun nedenini öğrenmek istiyorum ve bir daha tekrarlar mı cevap verirseniz sevinirim.

17 Nisan 2016 01:02
Dt. Tijen Secerli Dürer Doktora Sor

Dt. Tijen Secerli Dürer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube