Çocuk Ürolojisi (Cerrahi) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kabizlik sorunu

Merhaba bu ay 3 yaşina girecek bir kiz çocuğum var bebekliğinden beri kabizlik sorunu yaşiyor bir kaç defa özel ve devlet hastanelerine götürdük birinin verdiğini diğeri kullanma dedi verdikleri ilaçlari da çevreden duyduğumuz yöntemleride denesek hicbir faydasi olmadi 10 günde bir kesin kabiz oluyor 4. 5 gün yapamadiği oluyor ve cok aci cekiyor elimizden hiçbir şey gelmiyor en son çocuk cerrahisine götürmeyi düşünduk lütfen yardimci olurmusunuz ne yapmamizin faydasi olur veya nereye götürmemiz lazim. Şimdiden teşekkürler.

25 Eylül 2016 07:37
Prof. Dr. Emin Balkan Doktora Sor

Prof. Dr. Emin Balkan tarafından cevaplandı.

Kaka tutma

Hocam 3.5 yaşında oğlum var kakasını tutuyor 7-8 gün sürüyor çocuk gastroentolojiye götürdüm sadece şurup verdi başka bir ilkem yapmadı sokol likit ve depridat kullanıyorum 3 gündür faydası olmadı ne yapmalıyım teşekkürler

10 Haziran 2016 19:54
Prof. Dr. Murat Alkan Doktora Sor

Prof. Dr. Murat Alkan tarafından cevaplandı.

idrar tutma

Hocam merhaba. Umarım en kısa sürede sizden cvp alabilirim. 2 yaşında kızım var. makatta çatlak oluştu kabızlıkdan dolayı çatlağı oturtma banyosu ve iki kıremle tedavi ettik fakat kızım yine acıyacak hissi ile kakasını tutmaya başladı yaklaşık 2 aydır uğraşıyoruz. zeytinyağı bal kabagı incir kayısı kürü dahi yapıyoruz ve bol su içiriyoruz bol sıvı tüketiyor ama kakada hiç yumuşama olmuyor 3 gün yapamadığında mecbur lahman yapıyoruz. kaka yumuşatıcı verdi şurup onu kullanıyoruz ama o da yumuşamasına neden olmuyor. her sabah bir tane yumurta yiyor kesinlikle süt içmiyor. hocam ne yapmalıyım bana çocuk gasrtolojiye götür dediler ama kendi doktorumuz sabırlı olun dedi. siz ne önerirsiniz. Endişe etmeliyim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

23 Şubat 2016 14:12
Prof. Dr. Nizamettin Kılıç Doktora Sor

Prof. Dr. Nizamettin Kılıç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube