Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Otizm spektrum bozukluğu

Hocam merhaba otizm spektrum bozukluğu üzerine ihtisasınız var mı? İlgi alanınız dahilinde midir? 8 yaşında oğlumuz için otizm tanısı konuldu 4 sene önce.Ama tam emin olamadık siz veya önerebileceğiniz bir hekim arkadaşınız varsa en kısa sürede görüşmek isteriz. İletişim: *** *** ** 84 Yasin Şimşek Saygılar,sevgiler hocam..

28 Temmuz 2021 16:58
Op. Dr. Ufuk Özsoy Doktora Sor

Op. Dr. Ufuk Özsoy tarafından cevaplandı.

bebeğimin kafasındaki şişlik

benim bebeğim 3 aylık oldu kafasının sağ tarafında sert şişlik var hâlâ geçmedi ne yapabilirim ve bebeğe bir zararı var mı?

13 Mart 2018 18:59
Op. Dr. Murat Çobanoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Murat Çobanoğlu tarafından cevaplandı.

otizm ile ilgili

Dr. Bey merhama 23 aylik bir oğlum var. 20 ayinda konuşma gecikmesindem dolayı capa tıp fakültesi cocuk psikiyatri bölümüne götürdüm. Muayene çok uzun sürdü ve bebegimde herhangi bir sorun olmadığı soylendi. Her ihtimale karsi 2 yaşına yakin tarihe denver testi icin gun verildi. Algısı cok iyi her seyi anlıyor. Anne baba mama mö hav hav Tweety hadi Hayır diyor. Ama dönen şeylere ilgisi var. Araba tekerlegi cevirmeyi seviyor.Ben anne olarak bunu takıntı olarak değil oynamayı sevdiği için yaptığını düşünüyorum. Doktor bey otizmle bir ilgisi olabilirmi. Adina seslendigimiz zaman bakıyor sosyal iletişimi cok cok iyi. lutfen bana bilgi verin

18 Eylül 2015 15:11
Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu Doktora Sor

Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube