Algoloji (Anestezi ve Reanimasyon) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

El ve ayaklarda uyuşma

Merhaba doktor bey benim ellerim ve ayaklarımda karıncalanma ve uyuşma var bazen ayak parmak uçlarımda sızlama hissediyorum dudaklarımda karıncalanıyor ve sızlıyor kan tahlili yaptırdım troidler yavaş çalışıyor başka da bir sorunum yok romatizma tahlilleri de temiz nöroloji ye gittim EMG çektirdim oda temiz sizce bu uyuşukluğun ve karıncalanmanın sebebi nedir nöroloji doktoru kaslar kasılıyor o yüzden oluyor dedi sizce ondan olabilir mi

31 Ocak 2019 19:37
Prof. Dr. Avni Babacan Doktora Sor

Prof. Dr. Avni Babacan tarafından cevaplandı.

Nörapati hastalığına ne iyi gelir ?

Merhaba benim dayım 78 yaşında nörapati hastalığı var lyrica300 alatab600 mg ilaçları kullanıyor bu ilaçların daha yüksek dozu da yokmuş ama ayaklarının şişmesi yanması ve ya donması geçmiyor bi türlü sizce ne yapmalıyız ?

2 Ocak 2019 18:30
Prof. Dr. Avni Babacan Doktora Sor

Prof. Dr. Avni Babacan tarafından cevaplandı.

siyatalji ve bacak ağrısı

Merhabalar 43 yaşındayım.iki aydır artan siyataljim var. Yürüme mesafem giderek kısaldı. Kalça çukurundan topuğa doğru ilerleyen ağrı ve çekilme var. Kas gevşeticiler ve ağrı kesiciler kısmen işe yarıyor. oturduğumda ve çömeldikçe rahatlıyorum. Ayakta sabit durmk ağrıyı artırıyor. İki bel bölümünde annüler fıtık var. spinal stenoz var. sinir blokajı ile rahatlarmıyım.

13 Nisan 2016 13:32
Prof. Dr. Dilek Yörükoğlu Doktora Sor

Prof. Dr. Dilek Yörükoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube