Acil Tıp - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Tarihi geçmiş çikolata

Tarihi 18 gün geçmiş çikolata yedim gofreti hafif bayatlamıs gibiydi gerisinde sorun yoktu. Acile danışmam gerekiyor mu midem de hafif bir guruldama var sadece.

13 Haziran 2019 03:17
Uzm. Dr. Onur Demir Doktora Sor

Uzm. Dr. Onur Demir tarafından cevaplandı.

Zehirlenme

hocam zehirlendim tavuk dürüm yedim 2 gün mide ağrısı çektim çok ağrımasına rağmen doktora gitmedim. 3. günde ağrı hafifledi ama 4 gündür büyük tuvaletimi yapamıyorum ve midemin şiştiğini fark ettim ağrı tamamen kesildi ama büyük tuvaletimi çok az yapabiliyorum çoğu zaman hiç yapamıyorum gelmiyor. Hastaneye gitmezsem ölürmüyüm yada bu düzelirmi kendi kendine kusmaya çalıştım içtiğim kolanın şekeri çıktı başka birşey çıkartamadım.

4 Temmuz 2018 08:51
Uzm. Dr. Metehan Duran Doktora Sor

Uzm. Dr. Metehan Duran tarafından cevaplandı.

midede yumru

Merhaba, Salı akşam grip başlangıcı gibi boğazımda tahriş oldu. çrş günü de öyle devam etti. ancak çrş sabahı biraz üşüme vardı. çrş akşam balık yedim saat 18.30 gibi. gece uyuyana kadar hiçbir sıkıntım yoktu boğaz tahrişi dışında. gece 12 1 gibi uyuyamadım. hafif üşümeyle birlikte midemde yumru gibi bir şey vardı. uyandım yine sıkıntı kalmadı. tekrar uyumaya çalıştım bu sefer de aynısı oldu. hatta uyumaya yakın uyuşukluk değil tam ama uyuşukluk tarzı bir şey oldu. yine uyandım o yüzden. dün gece öyle devam etti hiç uyuyamadım. sabah işe gittim midemdeki yumru devam ediyodu. kussam rahatlıcam gibi geldi. öğlen kustum hiç zorlamadan. ama hiçbir şey düzelmedi. yumru hala duruyor. uyumaya çalıştığımda ise yine aynısı oluyor. uyuşukluk boğulma ...

5 Nisan 2018 18:46
Dr. Serkan Tanalel Doktora Sor

Dr. Serkan Tanalel tarafından cevaplandı.

Elin ic kisminda parmak uclari kizarmasi

10 yasinda kizimin iki gundur tüm el parmak uclarinda kizarma ve su toplar gibi şişlik var.parmaklarin ic kisminda.ayni zamanda o bolgenin derisi soyuluyor.yardimci olursaniz sevinirim.

21 Ocak 2018 14:50
Doç. Dr. Cem Ertan Doktora Sor

Doç. Dr. Cem Ertan tarafından cevaplandı.

depisilinden fayda görmedik ne kullanalım

Benim olum depilisilin kullanıyo ama bi faydasını görmedidik 13 yaşın da (İNTİAPLI ROMETİZMA) hastası doktor dediki 21 yasına kadar depisilin kullan sın dedi ne yapmam gerek sayın , Uzm. Dr. Savaş ARSLAN

24 Ağustos 2016 16:27
Uzm. Dr. Savaş Arslan Doktora Sor

Uzm. Dr. Savaş Arslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube