AS
Soru Sahibi
24 Eylül 2016 00:20

Bağırsak Sendrom

Selam Mustafa Bey benim bazen arada sürekli tuvaletim geliyor az yapıyorum arada sulu ve katı karışık oluyor bazen gidiyorum sadece gaz çıkartıyorum birşey varmıdır önceden dışkımda ip gibi şey görüyodum arada simdi yok anksiyete rahatsızlığım kanser olacağım diye çok korkuyorum sormadan duramıyorum sizce nedendir ? İyi günler .

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Sayın sedat bey, bu muhtemelen İrritabl barsak veya duygusal barsak sendromu olarak değerlendirilbilir. Barsak parazitozu ve flora bozukluğu da eklenmiş olabilir. Çin tıbbına göre Dalak enerji ( organ değil) patoşojisi olarak değerlendirilebilir. Parazitoz ve duygısal barsak için bir hekime başvurunuz. Flora. Düzenlemesi için, beslenmenizden şeker ve karbonhidrattan uzak durun, probiotik kullanın, kefir -yoğurt- ev yapımı lahana turşusu tüketin. Stresden uzak durmanız burada önemlidir. Acil ve kötü hastalık olma ihtimaliniz düşüktür ancak hasta, ancak hikaye alma, muayene ve tetkiler yapıldıktan sonra değerlendirmek adıl olandır. Güvendiğiniz bir hekime danışmanızı öneririm. Stress yönetiminde ve duygusal barsak hallerinde AKUPUNKTUR ve Biorezonansın etkinliği iyidir, ayrıca tavsiye ederim. Sıhhatle kalınız.

24 Eylül 2016 16:07
AS
Soru Sahibi

Tekrar selam mustafa bey Tesekkur ederim birazda olsun içim rahatladı . Bende kucuklugumden beri kurt var yatarken geceleri bazen hissediyorum ondan olabilirmi . Kolonoskopsiden korkuyorum mustafa bey ondan gidemiyorum doktora İyi günler .

27 Eylül 2016 02:00

Sayın sedat bey, kolonoskopi her hastaya uygulanan bir yöntem değil ve olmamalıdır. Ailede barsak kanseri hikayesi ve gaitada gizli kan varsa , tedaviler yetersiz kalıyorsa hekimin görüşü bu yönde olabilir. Uyutarak yapılıyor artık. Ama öncelikle parazitoz- flora düzenlemesi- beslenme ve uyku gibi yaşam döngülrinin sağlıklı hale getirilmesi ki bunlar çoğunlukla sizin elinizdedir, gerekir. Öncelikle bir aile hekiminizle görüşün. Ve ilk adımınızı atın. Saygılar ve sağlıkla kalın.

30 Eylül 2016 20:36
Dr. Mustafa Haluk Kundakçı
Dr. Mustafa Haluk Kundakçı Akupunktur

Yazar toplam 24 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Migren akupuntur Dr. Mustafa Haluk Kundakçı
Homeopatik Dr. Mustafa Haluk Kundakçı
Zayıflamak istiyorum Dr. Mustafa Haluk Kundakçı
Alerji biorezonans Dr. Mustafa Haluk Kundakçı
Fibromiyalji Dr. Mustafa Haluk Kundakçı
Akupunktur İle İlgili Diğer Uzmanlar
Dr. Muharrem Uçar
Dr. Muharrem Uçar Akupunktur
Dr. Adem Çakır
Dr. Adem Çakır Akupunktur
Dr. Türkan Peker
Dr. Türkan Peker Akupunktur
Dr. Ulviye ATILI
Dr. Ulviye ATILI Akupunktur
Facebook Twitter Instagram Youtube