Tırnak batmasına ameliyatsız çözüm

Tırnak Batmasından Ameliyatsız Kurtulabilirsiniz.

Tırnak batmasına ameliyatsız çözüm

Tırnak batmasından podolojik olarak kurtulmak mümkün. ❤
Bu sayede;
✅Ameliyat sonrası istirahate gerek kalmadan günlük hayatınıza acısız bir şekilde devam edebilirsiniz.
✅Ameliyat sonrası yapmanız gereken pansumana gerek duymayacaksınız.
✅Tırnak batması ameliyatlarının sonrası acılı ve enfeksiyona yatkın olunan bir dönemdir. Bizim yaptığımız işlemler ise sizi bu süreçten en sağlıklı şekilde çözüme ulaştırır.
✅Çekim sonrası tırnak yatağı bozulabilir bu da tırnakların daha kalın, daha batık, ve yana doğru gelmesine neden olabilir. Bizim işlemlerimizde ise sadece tırnağın batan ve doğal formuna fazla olan kısımlar kökten rezekte edilir.

Bu makale 18 Mart 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Podolog Burcu Kuzu

Podolog Burcu Kuzu lise eğitimini Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nden 2.likle mezun olarak başarıyla tamamlamıştır. Lisans eğitimini Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Odyoloji bölümünden yüksek şeref öğrencisi olarak tamamlamıştır. Burada vestibüler (denge) hastalıklarına olan ilgisi ve annesi Mine Hanım'ın ayak bakım uzmanı olması podoloji bilimine ilgi duymasını sağlamıştır. Akabinde Kocaeli Üniversitesi'ni kazanmış ve podoloji bölüm birincisi olarak mezun olmuştur. Podoloji bölümünü okurken Danimarka Kopenhag Üniversitesi'nde Diyabet Eğitimi almıştır. Eğitim süresi içinde diyabetik ayak yara bakımında kullanılan bitkisel içerikler hakkında akademik çalışmalar yapmıştır. Diyabetik ayak ve yara bakımında hastalara daha iyi yardımcı olabilmek amacıyla yara bakım hemşiresi olmayı hedeflemiş; Medipol Üniversitesi Hemşirelik bölümü ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Etiketler
Tırnak batması tedavisi
Podolog Burcu Kuzu
Podolog Burcu Kuzu
Ankara - Podoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube