Ruhsal ve fiziksel hastalıklar aynı anda iyileşebilir mi?

Hastalıkların aynı anda iyileşmesi New Code Sistem (NCS) ile sağlanabilir. NCS: Vücuda ana temeli akupunktur ve ağrılı tetik noktalarından, ayrıca bozucu alanlardan yapılan uyarılar ve bu uyarılara navigasyon sağlayarak doğru adrese ulaştırıp vücuda farmakolojik reçete yazdırma sanatıdır. Reçete: Ligandinler (Nöropeptid, Nörotransmitter, Hormon) üzerinden yönetilir.

Ruhsal ve fiziksel hastalıklar aynı anda  iyileşebilir mi?

NCS: Vücuda ana temeli akupunktur ve ağrılı tetik noktalarından, ayrıca bozucu alanlardan yapılan uyarılar ve bu uyarılara navigasyon sağlayarak doğru adrese ulaştırıp vücuda farmakolojik reçete yazdırma sanatıdır. Reçete: Ligandinler (Nöropeptid, Nörotransmitter, Hormon) üzerinden yönetilir.

NCS:  Akupunktur ve tetik noktalarını vücuda giriş kapısı olarak kullanır. Noktalara çeşitli uyaranlar kişiye özel, belli ve stratejik yollar  izlenerek  uygulanır. Tüm stratejilerin ortak amacı  Ligandinler (Nöropeptid, Nörotransmitter, Hormon) üzerinden vücuda farmakolojik reçete yazdılmasıdır. NCS ile yapılan tedavi yönetimi vücuda vücudu iyileştirmeyi hedefler hem fiziksel hem de ruhsal.

Özetle: NCS Doğru yeri doğru sinyalle uyar doğru yolu izle doğru yere ulaş ve orada farmakolojik reçete yaz tedavisidir. Bu arada yoldaki engelleri kaldır (Tetik nokta bozucu alan gibi).

Uyaranın ne olduğu önemli mi? Ozon, frekans lazer, elektrik sinyal, lokal anestezik , homeopatik remedi uyaran olarak kullanılır. Duruma uygun olan uyaran seçilir.

Niçin akupunktur noktası giriş kapısıdır? Çünkü dirençleri düşüktür verilen akım hızlı gider. (Odaya bile kapıdan girilir mantığı)

Tetik nokta ve bozucu alan tedavisi önemli mi? Akışı engelledikleri için tedavi edilmelidirler. Tetik nokta ağrıları akışın olmadığının da göstergesidir.

Akımın yolu önemli mi? Doğru mektup doğu adrese gitmelidir. Meridyenler primovasküler sistemin yollarıdır.

Doğru adres ne? Hangi farmakolojik reçete planlanıyorsa doğru adres odur.

NCS içerik:

  • Akupunktur - Ozopunktur - Karboksipunktur
  • Elektro - akupunktur
  • Nogier Frekans Lazer
  • Meridyen terapisi
  • Andülasyon terapi
  • Homeopati
  • Fitoterapi
  • Algolojik Tetik Nokta Tedavisi - IMS  ( İntra Musküler Stimülasyon) teknik - Kuru iğne
  • Labaratuar eksiklerin yerine konması
  • Schüssler tuzları  (Yüz okuma tekniği)
  • Bozucu alan tedavisi

Bu makale 1 Mart 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Sevda Tan

Uzm. Dr. Sevda Tan, kendisine ait olan muayenehanesinde hasta kabul etmektedir. Uyguladığı işlemler aşağıda yer almaktadır.   MEDİKAL ESTETİK TEDAVİLER: Sistemik Anti-aging Tedaviler: (Intravenöz - damardan - kas içi ciltaltı Ozon uygulamaları, Glutatyon, Medikal C vit uygulamaları ) Antiaging Fitoterapi - Aromaterapi uygulamaları -* Schüssler Tuzları Botox Uygulamaları (Alın, Kaş arası, kaz ayakları, Masseter,Üzüntü çizgileri, Boyun çizgileri, Platisma botox - Nefertiti botox, Axillar terleme botoksu, el ayak terleme botoksu) Dolgu Uygulamaları - Myomodülasyon teknikleri (Gözaltı, Dudak, Hollywood yanağı, Şakak, Jaw line, Çene hattı, El üstü, Vaginal dudak, G shot) Mezoterapi (El, Yüz, Dekolte, Saç, Cilt, Zayıflama, Sellülit, Retain ligament mezoterapisi, 9 nokta yüz lifting mezoterapisi) PRP - GRP enjeksiyonları İğnesiz mezot ...

Uzm. Dr. Sevda Tan
Uzm. Dr. Sevda Tan
Muğla - Anestezi ve Reanimasyon
Facebook Twitter Instagram Youtube