Nuray gücel kimdir?

Nuray Gücel Kimdir?

Nuray gücel kimdir?

Aile Danışmanı Nuray Gücel, aynı zamanda sosyolog ve eğitimcidir. Orta öğrenimini Hatay’ın Antakya ilçesinde tamamlamıştır. Ardından Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne girmiş ve mezun olmuştur. 27 yıllık öğretmenlik hayatını sonlandırıp emekli olduktan sonra, ikinci üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi’nde 4 yıl sosyoloji bölümünü okuyup “sosyolog” unvanını almıştır. “Eğitim ailede başlar” fikriyle yola çıkarak; Aile danışmanlığı ile ilgili kurs ve seminerlere katılmıştır.

Aile Danışmanlığına hak kazanmıştır.

Klinik Psikoloji alanında Kıbrıs İlim Üniversitesi’nde yüksek lisansa halen devam eden Nuray Gücel 6. sınıfta deprem nedeniyle kaybettiği kız kardeşi ve babasının ismini verdiği “ZEYNEP - SAMİ AKAR DANIŞMANLIK MERKEZİ”ni Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurmuştur.

Aile Danışmanı Nuray Gücel, kurduğu danışmanlık merkezinde stres ve kaygı sürecini görmekte, çözüm yöntemleri sunmakta, anne-baba çocuk ilişkisinde sorunlara çözüm üretme, çocuk ve gençlerde sınav kaygısını yönetme gibi konularda, bilişsel davranış yöntemi, şema yöntemi, kabul ve kararlılık yöntemi, çocuklarda resim analizi yöntemini kullanarak online ve yüz yüze seanslar sonucunda danışanlarına yardımcı olmaktadır.

Bu makale 17 Mayıs 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Aile Danışmanı Nuray Gücel

Aile Danışmanı Nuray Gücel, aynı zamanda sosyolog ve eğitimcidir. Orta öğrenimini Hatay’ın Antakya ilçesinde tamamlamıştır. Ardından Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne girmiş ve mezun olmuştur. 27 yıllık öğretmenlik hayatını sonlandırıp emekli olduktan sonra, ikinci üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi’nde 4 yıl sosyoloji bölümünü okuyup “sosyolog” unvanını almıştır. “Eğitim ailede başlar” fikriyle yola çıkarak; Aile danışmanlığı ile ilgili kurs ve seminerlere katılmıştır. Aile Danışmanlığına hak kazanmıştır. Klinik Psikoloji alanında Kıbrıs İlim Üniversitesi’nde yüksek lisansa halen devam eden Nuray Gücel 6. sınıfta deprem nedeniyle kaybettiği kız kardeşi ve babasının ismini verdiği “ZEYNEP - SAMİ AKAR DANIŞMANLIK MERKEZİ”ni Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurmuştur. Aile Danışmanı Nuray Gücel, kurduğu danışmanlık merkezinde stres ve kaygı ...

Aile Danışmanı Nuray Gücel
Aile Danışmanı Nuray Gücel
Hatay - Aile Danışmanı
Facebook Twitter Instagram Youtube