Hemoroid doktoru

Hemoroid birçok kişi tarafından yaşanan bir sağlık problemidir. Hemoroid belirtilerini yaşayan bireyler ise hemoroid doktoru, en iyi hemoroid doktoru İstanbul, Türkiye’nin en iyi hemoroid doktoru, hemoroid tedavisi için doktor tavsiyesi, basur doktoru gibi aramalar ile hemoroid( basur) tedavisi görebileceği doktorlar aramaktadır.

Hemoroid doktoru

Hemoroid Doktoru

Hemoroid birçok kişi tarafından yaşanan bir sağlık problemidir. Hemoroid belirtilerini yaşayan bireyler ise hemoroid doktoru, en iyi hemoroid doktoru İstanbul, Türkiye’nin en iyi hemoroid doktoru, hemoroid tedavisi için doktor tavsiyesi, basur doktoru gibi aramalar ile hemoroid( basur) tedavisi görebileceği doktorlar aramaktadır. Hemoroid(basur) problemi yaşayan bireyin en iyi doktoru aramasının sebebi ise hastalığın  sancılı,agrılı ve hayat kalitesini etkileyen bir sürece sahip olduğunu düşünmesidir. Oysa tecrübeli ve uzman ellerde hemoroid ameliyatları sonrası ağrı son derece minimal yaşanmaktadır.

HEMOROİD DOKTORU VE TEDAVİSİ

Hemoroid(Basur) hastalığı tedavisi özel bilgi ve tecrübe gerektirir. Bu nedenle hemoroid tedavisi doktoru bu konuda uzman olmalıdır. Hemoroid(basur) mutlaka tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlıktır. Tedavi edilmemesi veya geç kalınması durumunda büyük sorunlara yol açabilir. Hemoroid,toplumumuzda sık görülmesi sebebi ile önemsenmemesine neden olur. Ayrıca hemoroid tedavisi doktorunun da az bulunması tedavinin geciktirilmesin de etkendir.

HEMOROİD DOKTORU NASIL MUAYENE EDER?

Hemoroid; makattaki mevcut damarların genişlemesi ve bağ dokusunun sarkması sonucu oluşan bir hastalıktır. Muayene sırasında dışarıdan görünebildiği gibi çok büyük çoğunluğu da görülmez. Mutlaka özel cihazla makat içi, bagırsak son bölümü muayene edilmelidir.Bu sebebten tecrübeye ve gerekli cihazlara sahip olması gerekir. Ayrıca hastaların mahcubiyeti nedeniyle hemoroid doktoru kliniğinin buna özel olması gerekir. Muayene hemoroid doktoru tarafından hastayı rahatsız etmeyecek şekilde özel giysi ile özel pozisyonda yapılmalıdır. Muayene esnasında hasta hemoroid doktoru tarafından hastalığı hakkında bilgilendirilmelidir.

HEMOROİD TEDAVİSİ DOKTORU VE TEDAVİ YÖNTEMLERİ

Hemoroid doktoru tarafından hastaya en uygun tedavi seçilmeli ve uygulanmalıdır.Burada ki amaç ameliyatsız olarak en kısa sürede, en az risk ile en ağrısız, en çabuk sonuç veren tedaviyi uygulamaktır. Burada ki en büyük sorumluluk hemoroid(basur) doktoruna düşmektedir. Hemoroid doktoru bu bilgi, tecrübe,uzmanlıga ve cihazlara sahip olmalıdır. Hemoroid farklı tip ve evrelerde olduğu gibi tedavisi de farklı olacaktır. İç hemoroid söz konusu olduğunda hemoroid doktoru en başarılı yöntem olan band ligasyon yöntemini seçmeli ve uygulamalıdır. Beraberinde skleroterapi denen ilaç enjeksiyonuyla tedavinin gerekliliğine yine hemoroid doktoru karar verir ve uygular. Hemoroidlerin ileri evresi olan dördüncü derece hemoroidde ameliyat gerekli olur. Bu kararı hemoroid doktorunun titizlikle vermesi gerekir. Dış hemoroid probleminde band ligasyon uygulanmaz. Tromboze olduğunda yani içerisine pıhtı oturduğunda ufak bir cerrahi müdahale gerekebilir. Buna hemoroid doktoru muayene sonrası karar verir. Eğer ufak cerrahi müdahale gerekiyorsa surgitron denen radyofrekansla çalışan cihaz kullanmak idealdir. Hemoroid doktorunun kliniğinde bu cihazı bulundurması gerekir.
Son olarak hemoroid doktoru sadece bu konuyla ilgilenen,bu konuda tecrübeli bir hekim olmalıdır.

Hemoroid problemi mi yaşıyorsunuz?

 Siz de hemoroid problemi yaşıyor ve internette hemoroid doktoru, en iyi hemoroid doktoru İstanbul, Türkiye’nin en iyi hemoroid doktoru, hemoroid tedavisi için doktor tavsiyesi, basur doktoru gibi başlıklar aratarak sorununuza çözüm arıyorsanız; iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz: İletişim 

Prokto Team Nedir?

Proktoteam Sadece Makat Hastalıkları ile A’ dan Z’ ye kadar tüm sürecin tamamlanmasına yardımcı olan bir ekiptir. Bu takım hastaların bilgilendirilmesi, müdahaleye alınması, tüm takiplerinin yapılması ve hastanın kafasına takılan ya da bilgilendirmede eksik sunulan tüm soru işaretlerinin cevaplandırılması aşamaları için kişilerin görevlendirildiği takımdır. Özellikle bize başvuran hastalar girişten itibaren gayet rahat bir şekilde nasıl bir tedavi olacağını, kişiye özel nasıl müdahaleler yapılacağını, müdahale sonrası neler yaşayacağı konusunda tam olarak bilgilendirilir. Müdahaleye alındığında da anlatılan basamaklarda devam edilmektedir. Hastanın tedavi sürecini ekip olarak paylaştığımız bir gruptur. Proktoteam el birliği ile hastanın mutluluğunu hedef alarak onun sağlığına kavuşması için motive olmuş bir ekiptir.

Bu makale 20 Haziran 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Yasir Gözü

Op.Dr. Yasir Gözü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak "Tıp Doktoru" unvanı almıştır. İhtisasını ise yine, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayıp "Genel Cerrahi" uzmanı olmuştur.

Op. Dr. Yasir Gözü, özellikle; hemoroid (basur), pilonidal sinüs (kıl dönmesi), anal fissür (makat çatlağı), anal fistül, genital siğil (HPV) konularında 15 yıllık tecrübesi ile Proktoloji alanında hizmet vermektedir. Makat hastalıklarının yatış gerektirmeyen lazer yöntemi sayesinde ameliyatsız bir şekilde tedavisini gerçekleştirmektedir.

Op.Dr. Yasir Gözü, İstanbul'da bulunan Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

 

Op. Dr. Yasir Gözü
Op. Dr. Yasir Gözü
İstanbul - Genel Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube